fbpx

gavetips & koselige juleaktiviteter

Byen er full av deilige restauranter og koselige butikker. I Norges kanskje koseligste juleby finner du alt du trenger.

Smug spising

Smug spising

Spennende tapasretter fra den populære restauranten Smauet i Kragerø. La deg inspirere av lekre og sydlandske smaker.

les mer
Liseanns i Kragerø

Liseanns i Kragerø

Liseanns er en klesbutikk som skiller seg ut fra mengden. Med sitt unike utvalg av moderne og trendy klær, er dette en butikk som møter behovene til enhver motebevisst person.

les mer
Julevindu

Julevindu

Her ser du noen av de fineste julevinduene i småBy Kragerø. Ta turen til Kragerø og opplev den herlige atmosfæren og alle de fine butikkene.

les mer
Opplev Jul i småBYen

Opplev Jul i småBYen

I småbyen Kragerø handler julen om de gode, nære opplevelsene. Når du vandrer gjennom de julepyntede smågatene er det lett å kjenne på førjulsgleden, og å finne tilbake til barndommens nostalgiske julero.

les mer
småBYnissen

småBYnissen

Herr og Fru småBYnisse har kommet til Kragerø i år og det viser seg at de elsker byen. Fra 1. til 23. desember er de på rundtur i sentrum, inn og ut av butikker og restauranter. De elsker å bruke byen og de oppfordre dere alle til å gjøre det samme.

les mer
Jernia

Jernia

Jernia Kragerø er en butikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter innen kjøkkenutstyr, jernvare, snøfresere, gressklippere, peiser, maling og mye mer.

les mer
Stilk

Stilk

Butikken har et bredt utvalg av klær og accessories. Her finner du alt fra klassiske basisplagg til de siste motetrendene.

les mer
Rafinique

Rafinique

Rafinique er en eksklusiv klesbutikk som finner sin plass i det idylliske sørlandsparadiset Kragerø.

les mer
Hiis blomster

Hiis blomster

Her i den familiedrevne blomsterbutikken elsker vi julen. Familien Hiis har drevet blomsterbutikk i vakre Kragerø siden 1890 og vår jul er en blanding mellom gamle tradisjoner og moderne trender, ispedd et solid fokus på håndverket vårt.

les mer
Classique

Classique

Classique er en trendy klesbutikk som ligger i den idylliske kystbyen Kragerø, og er stolt drevet av den lidenskapelige eieren Wenche.

les mer
Vestøl

Vestøl

Vestøl herre- og ungdomsklær er en butikk som ligger sentralt plassert i Kirkegata i vakre Kragerø.

les mer
Haven Restaurant

Haven Restaurant

Restaurant Haven er en koselig restaurant som ligger ved bryggekanten i vakre Kragerø. Her kan du nyte deilig mat og førsteklasses service i en avslappet atmosfære.

les mer
PA17

PA17

Mat og drikke i to etasjer. Her står nytelse og hygge høyt i kurs. Ta turen innom PA17 for en god matopplevelse eller for noe godt å drikke.

les mer