fbpx

Ark Bokhandel

Velkommen til den sjarmerende byen Kragerø, hvor du finner vår kjære Ark Bokhandel. Her er det en oase for bokelskere, en plass hvor du kan forsvinne inn i en verden av litteratur og drømmer.

Klikk og hent

Et mangfoldig utvalg av litteratur

Perfekte gaver under juletreet

Når du kommer inn døren hos Ark Bokhandel i Kragerø, vil du føle umiddelbart den varme og innbydende atmosfæren. Du blir møtt av hyggelige og kunnskapsrike ansatte, klare til å veilede deg i jakten på den neste gode boken.

Hyllene er fylt med et mangfoldig utvalg av litteratur. Enten du er en ivrig romanleser, historieentusiast, eller kanskje foretrekker biografier og reiselitteratur, finner du garantert noe som passer din smak. Og hvis du er i tvil om hvilken bok du skal velge, er de ansatte alltid klare med anbefalinger som vil appellere til ditt unike lesebehov.

Facebook | Instagram

bøker

Bøker, gaver og underholdning for hele familien!

Julegaver som gleder

Leseglede er som et magisk vindu som åpner seg mot uendelige verdener av kunnskap, fantasi og emosjonelle opplevelser. I møtet med ordene på sidene, finner man ikke bare historier, men også et rom for personlig vekst og refleksjon. Lesing er en invitasjon til å utforske nye perspektiver, føle andres gleder og sorger, og la seg fordype i språkets rikdom. 

Del din leseglede med oss: #arkbokhandel

bøker
spill

Leter du etter den perfekte julegaven? Spør oss!

Velkommen Ark Bokhandel

Ikke bare er Ark Bokhandel et mekka for bokelskere, men det er også et sterkt støttespill for lokalsamfunnet. Bokhandelen er en viktig del av Kragerøs kulturelle liv, og folk i området er stolte av denne perlen i byen sin.

Vi håper du tar deg tid til å besøke Ark Bokhandel i Kragerø. Ta med deg en god venn, eller nyt øyeblikket alene – for her finner du nok av skatter som venter på å bli oppdaget. La oss glede oss over bøkenes verden sammen!

Bestill bøker online, se utvalget her.

 

tegnesaker
rampenisse
bamser