fbpx

KOMMUNIKASJON I SENTRUM

Vi er ditt lokale mediehus. Sammen finner vi gode og effektive løsninger.

PriserBestill annonse

Menneskene

Et effektivt team, sammensatt av mangfoldig kunnskap og ferdigheter, er viktig for å oppnå optimale resultater. Vi har fokus på tverrfaglig samarbeid og tror at ulike perspektiver beriker våre løsninger, slik at du som kunde får de beste løsningene.

espen, sjef for trykksaker

Espen Johannessen
Ansvarlig utgiver/salg
Tlf: 97 00 44 60
espen@prosjektrelasjoner.no

Stina, prosjektleder, salgsansvarlig

Stina Aatangen
Salg/Styling
Tlf: 94 16 39 92
stina@detskjerikragero.no

ingvild, designer

Ingvild Langeland
Produksjonsansvarlig/Grafisk Designer
Tlf: 92 22 41 41
ingvild@macrell.no

per, tekstforfatter

Per Apelseth
Skribent/Poet
Tlf: 91 69 80 81
per.apelseth@yahoo.no

Per Stian, fotograf, designer

Per Stian Johnsen
Fotograf/Grafisk Designer
Tlf: 92 64 21 25
psj@pers-kommunikasjon.no

erik, digital markedsfører

Erik Sørensen
Markedsfører
Tlf: 98 08 90 71
erik@sorensencompany.no

ANNONSERING I DET SKJER I KRAGERØ

Vi er mest lest!

Vi er en gjeng med freelansere som går sammen om og lage Det skjer i Kragerø. Samarbeid og felles dugnadsinnsats handler om å gjøre hverandre gode.

Det Skjer i Kragerø er den måten de fleste gjester og hytteeiere holder seg oppdatert om Kragerø på! Tidligere har MIMIR sin gjeste/hytteeier undersøkelse spurt om: «Hvordan holder du deg oppdatert på hva som skjer av aktiviteter/arrangement/kulturtilbud etc. i Kragerø?»

Her var det hele 72% som svarte Det Skjer i Kragerø!

Opplag: 30-35 000 magasiner

«Det Skjer i Kragerø» fordeles i postkasser og stativ i Tvedestrand, Risør, Drangedal, Kragerø og helt til Breviksbrua. Opplaget på 20-35.000 magasiner gir en lav dekningspris, og som annonsør får man svært mye for pengene.

Populært magasin blant fastboende og hytteeiere

Fordelen ved å annonsere i Det skjer i Kragerø, er at vi sitter på et stort hytteeierregister i Kragerø, Bamble og Risør. Vi når ut til potensielle kjøpere/brukere vi å benytte oss av denne distribusjonen. Vi har et «long-last» produkt som våre lesere har glede av. Leseren tar vare på magasinene over lang tid. Saker vi har skrevet om er aktuelle uansett årstid, for tips, informasjon og annet nyttig du finner hos oss. Magasinene våre treffer mange lesere i alle aldersgrupper da innhold er variert fra utgave til utgave.

Annonser som treffer målgruppen

Vi utfører annonsemateriell ut fra hva kunden selv ønsker i samarbeid med våre dyktige grafikere, fotografer, journalister og prosjektledere. Vi kommer gjerne med våre tips og råd om du selv ikke har en helt klar idé på hvordan du aller best kan utnytte din annonseplass. Vi stiller med fotograf og journalist! Saker vi skriver om og deler med leser er aktuelle hele året.

Digitale annonser

Vi tilbyr nå digitale annonser via sosiale medier og nettsider. Digitale annonser er målbart, treffsikkert og kan gjøres helt målrettet mot ønsket kundegruppe. Vi videreutvikler nå nettsiden og våre profiler i sosiale medier, slik at sidene blir mer brukervennlig for deg som annonsør. Annonsene går til egen landingsside som er tilpasset både på nettbrett, desktop og mobil.

Se lenger ned på siden for eksempler.

Vi har laget et supert TILBUD til deg gjeldene ut året 2024! Se våre egne priser og forslag til hvordan din annonse kan se ut litt lenger ned på siden.

forside, magasin, det skjer i kragerø, vinter<br />

Det skjer i Kragerø er et magasin fra ca 90-200 sider fordelt omtrent 50/50 på redaksjonelle sider og annonsesider. Vi håper du vil hygge deg med mangfoldet av reportasjer og annonser som gir deg smakebiter på hva helårsbyen har å by på.

Det skjer i Kragerø er trykket på miljøvennelig papir. Svanemerket er det offisielle miljømerket, og en garanti for at det merkede produktet holder høy miljømessig standard. Det innebærer at hele produksjonen følger strenge miljøkrav fra råvare til ferdig trykksak.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Annonser i sosiale medier

Vi kan skreddersy annonser etter ditt ønske, og vi tilpasser annonsene til de ulike flatene/formatene på Facebook og Instagram. Annonsene linkes til en landingsside hvor du få muligheten til å presentere bedriften og tjenestene dine på mer utfyllende måte.

PRISER

 

Stadig flere booker plass for alle tre utgaver, noe som gir flere fordeler: Du får 20% rabatt! Og sist, men ikke minst, får du mulighet til å planlegge markedsføringen bedre. Vi hjelper deg med det.

ANNONSEPRISER
1/1 Kr. 13 000,-
1/2 Kr. 9 000,-
Oppslag Kr. 20 000,-

Inkluderer utarbeidelse av din annonse. Ved årsavtale får du 20% rabatt.

DIGITALE ANNONSER

Pakke 1:  3000,- Inkl. 7 dager i SoMe og landingsside.

Pakke 2: 5000,-  Inkl. 10-14 dager i SoMe og premium landingsside.

Pakke 3: 8000,- Inkl. 10-14 dager i SoMe, skreddersydde annonser og premium landingsside.

Kontakt

MAN – FRE
08.00-16.00

KONTAKTPERSONER

Stina Aatangen
Tlf: 94 16 39 92
E-post: stina@detskjerikragero.no

Espen Johannessen
Tlf: 97 00 44 60
E-post: espen@prosjektrelasjoner.no

ADRESSE
Storgata 21, 3770 Kragerø

Send oss en forespørsel

 
Ta kontakt, vi hjelper deg.

8 + 1 =