fbpx

Førjulstid i småBYen Kragerø

Med førjulstid i den vakre Småbyen Kragerø er du garantert lave skuldre, roser i kinnene og den nostalgiske følelsen. Byen hvor du blir møtt med et smil enten du skal varme hendene på en varm kakao eller kjøpe julegaver til de du er glad i. Her finner du alt på ett og samme sted, mens du slipper storbyens larm og hastige føtter. I Kragerø kan du ta deg tid til å ta innover deg det julen handler om- nestekjærlighet og håp i mørket.

Sparebanken Sør

Med hjerte for Kragerø

Sparebanken Sør har med sin omtanke for alle innbyggere og besøkende sørget for å lyse opp både den vakre julegrana og den historiske bybrua. Med et ønske om å lyse opp i mørket har Sparebanken Sør gitt Kragerø by lys som tar i mot deg i det du setter føttene på trebrua som binder sammen områdene rundt Blindtarmen.

Kragerø fikk bystatus i 1666 og den dag i dag finnes det spor etter det som en gang var. Bybrua binder sammen både fortiden og nåtiden til glede for alle som har tatt sine første steg i den vakre og unike småbyen vår. Her ønskes alle velkomne. Små og store, tilflyttere, lokale og besøkende. Kragerø er i mangt et hjerte og når julen nærmer seg er det som å tre rett inn i et eventyr.

julelys, belysning, kragerø
julelys, belysning, kragerø

Sparebanken Sør sponser belysningen i julebyen Kragerø 

Vi stiller opp for lokalmiljøet

Sparebanken Sør er opptatt av å være lokalbanken som stiller opp for lokalmiljøet-hele året. Det er med stolthet de er med på å lyse opp byen. En gest som er til glede for alle. Ved å gå sammen om å gjøre det hyggelig i byen spres det glede og varme, og dette er kanskje mer viktig enn noen gang i disse dager.

Kragerø har så mye å by på, og førjulstiden er intet unntak. Her kan du glede deg over alt fra ulike arrangementer til en julehandel ulikt noe du opplever andre steder.

Når julegrana tennes vil den stråle med alle sine vakre julelys. Vi minnes de som er gått bort, gleder oss sammen med de vi har igjen, og ser frem imot å skape nye minner.

I Kragerø kan du rusle rundt i de trange og koselige gatene mens du kjenner på ekte julestemning, slik den er ment til å være. Ta en pause på en av kafeene, mens du planlegger neste runde. Møt venner og kjente og ta en tur i en av de mange butikkene som vet å sørge for at julen går sin gang-også i år.

Herlig belysning som gir julestemning

En stor takk til Sparebanken Sør

Gled deg til å oppleve førjulstiden i Småbyen Kragerø, akkurat som i en julefilm. Du kommer garantert til å elske hvert øyeblikk. Når mørket faller på skinner lysene fra julegrana og bybrua i takt med øyne fulle av forventning.

Takk til Sparebanken Sør som har gitt byen lys i mørket- til glede for oss alle.

lys, jul, Kragerø
julelys, belysning, kragerø
julelys, belysning, kragerø