fbpx

Rampenissen

 

Dette er ett morsomt alternativ til den tradisjonelle julekalenderen. Fra starten av er «Elf on the shelf» en amerikansk tradisjon. I Norge flytter nissen inn i de forskjellige hjem 1.desember.

 

Her finner du en rekke spennende og morsomme ideer

Hver dag finner rampenissen på nye sprell og aktiviteter. Det er kun fantasien som stopper deg! Litt av poenget er at det kan være hyggelige oppgaver og aktiviteter hele familien kan gjøre sammen i førjulstiden

Send oss dine nissestreker og vinn premier

Bli med i konkurransen! Hvem har de morsmoste nissestreker? Del dine beste nissestreker på Instagram, bruk #Rampenissenikragerø og vinn flotte premier.  Forslag som sendes inn vil bli delt på sosiale medier og vinneren blir trukket i romjulen 2023.

Del ditt morsomste bidrag

Det er ingen aldersgrense på konkurransen. Del dine beste nissestreker på Instagram, bruk #Rampenissenikragerø og vinn flotte premier. Forslag som sendes inn vil bli delt på sosiale medier og vinneren blir trukket i romjulen 2023. Konkurransen er gratis. Vinneren blir trukket og annonsert via Facebook og Instagram siden vår i romjulen. Bidrag som blir sendt inn vil bli delt i sosiale medier. Alle bidrag som skal bli med i konkurransen må sendes inn innen 24. desember.

Vi gleder oss til å se hvilke nissestreker rampenissen finner på hos deg.