fbpx

Sport 1 Kragerø

Sport 1 Kragerø er en butikk som tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr og sportsklær. Butikken ligger sentralt i Kragerø og er kjent for sitt gode utvalg og sin gode service.

 

stort utvalg av ski og skipakker

Vi har et godt utvalg med skipakker av nordisk og alpint til små og store

I butikken finner du alt du trenger for aktiviteter som løping, sykling, ski, fotball og mye mer. Vi har et stort utvalg av joggesko, sykler, skiutstyr, fotballutstyr og annet nødvendig utstyr for en aktiv livsstil.

Nå som vinter er her har vi fått inn et bredt utvalg skipakker av nordisk og alpint. Vi har ski som passer både store og små, samt ski til livsnyteren og til profesjonelt bruk. Vi har også alt bekledning og utstyr du trenger for å skape nye magiske vinterminner.

Se produkter i nettbutikken.

ski, sport1

Stilige og funksjonelle klær

Stort utvalg klær

Vi er opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet, og vi fører kjente merker som Bergans, Tufte, New Balance, Helly Hansen og Wooland. Vi kan derfor garantere at du finner produkter som er både stilige og funksjonelle hos oss.

I tillegg til sportsutstyr og sportsklær, tilbyr vi også profesjonell veiledning og rådgivning. Våre ansatte er dyktige og har bred kunnskap om produktene vi selger. De vil gjerne hjelpe deg med å finne det beste utstyret for dine behov, enten du er nybegynner eller erfaren.

Facebook | Instagram

 

lue, genser

Velkommen til en hyggelig julehandel

Vi hjelper deg med riktig utstyr

Vi ønsker å inspirere folk til å være aktive og drive med ulike sportsaktiviteter. Derfor bidrar vi i mange arenaer i ulike idretter og aktiviteter.

Kom innom Sport1 Kragerø og opplev en spennende og inspirerende butikk som kan gi deg alt du trenger for å leve en aktiv livsstil. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne riktig utstyr til din sport eller aktivitet!

jakker
sko