fbpx

Har du hørt om småBYnissen?

Herr og Fru småBYnisse har kommet til Kragerø i år og det viser seg at de elsker byen. Fra 1. til 23. desember er de på rundtur i sentrum, inn og ut av butikker og restauranter. De elsker å bruke byen og de oppfordre dere alle til å gjøre det samme.

Finn herr og fru småbynisse og vinn flotte premier

Hvor har nissene gjemt seg?

Finner du Herr eller Fru småBYnisse si ifra til de som jobber der og du kan skrive deg opp og bli med i trekningen av fantastiske premier. Jo flere dager du finner dem, jo flere ganger kan du skrive deg på listen og øke sjansen for å vinne.

Hver dag vil du finne et lite hint på Kragerø sentrum sin Instagram og Facebook om hvor småBYnissene befinner seg denne dagen. Følger du butikkene og restaurantenes egne sosiale medier vil du muligens finne noen hint der også. Da er det bare å ta bena, bile, hesten eller skia fatt og komme seg til sentrum for å finne småBYnissen!

småbynissen

Trekning blir i begynnelsen av Januar

Takk til alle som bidrar

35 butikker og restauranter i sentrum har bidratt til det som har blitt tre fantastiske småBYpakker. Pakkene består av en samling gaver og gavekort fra deltagende bedrifter. Trekning blir i begynnelsen av Januar.

1. premie: verdi over 10 000kr
2. premie: verdi 4000 kr.
3. premie: verdi 3000 kr.

Vestøl Herre & Ungdomsklær
Ch. Hiis Blomster
Vitus Apotek
Narvesen
Nikita
Classique
Brubakken

Alt på Stell
Ark
Stavelin
Dahlia
Stilk
Sport 1
Comfort

El Paso
Ruffen
Kragerø Sushi
PA17
Hos Gro
Jensemann
Smauet

Fryd
Liseanns
Jernia
Maxbo
Apotek 1
Nordraak
Evas Hage

Skaarup
Gullsmed Unni Westgaard
Vestøl Optiker
Rafinique
Haven
Paa Hjørnet
Paulsen

fru småbynisse
småbynissen, premier
småbynissen