fbpx

Konsept, kvalitet og vakker design

liseanns concept store

Butikken ligger sentralt i idylliske Kragerø, og er et populært stoppested for lokalbefolkningen og turister som er på jakt etter kvalitetsklær. liseanns concept store har et bredt spekter av klær, fra både norske og internasjonale merker. 

Facebook | Instagram | Nettside

gavepapir, pakke

Sko, smykker, vesker, klær, sminke, hudpleie, m.m.

Vi hjelper deg med julehandelen

I tillegg til klær har liseanns concept store også et bredt utvalg av tilbehør. Her finner du alt fra smykker og vesker til sko og skjerf.

smykker
smykker

Hos liseanns velger vi nøye ut de vakreste kolleksjonene hver eneste sesong. Samtidig er målet vårt å plukke ut produkter som du kan verdsette mer og mer etter hvert som tiden går, uavhengig av årstider og sporadiske trender.

Vårt fokus er først og fremst på kvalitet, konsept og design. Vi tror fullt og fast på tidløse stiler og en personlig tolkning av moderne mote, og hos liseanns har vi som mål å inspirere deg!

Samtidig er vi klar over at vi er sammenflettet med og en del av et globalt samfunn. Vi legger derfor stor vekt på miljø- og samfunnsansvar når vi utvikler konseptet vårt.

«Fashion you can buy, but style you possess. The key to style is learning who you are, which takes years. There’s no how-to road map to style. It’s about self expression and, above all, attitude.»

-Iris Apfel-

gullsmed, unni
gullsmed, unni
gullsmed, unni