fbpx

PAKKEKALENDER

for barn & voksen

Benytt adventstiden til mer enn å vente. Byens butikker har et stort utvalg av vakre og nyttige ting som gjør stua ekstra fin. Det finnes også utallige produkter til store og små som egner seg godt til pakkekalender.

 

Her har du forslag som skaper julestemning hele desember.

 

ølkalender

Alt i alt kan en ølkalender tilføre glede, spenning og humor til julefeiringen, samtidig som den gir en mulighet til å utforske og nyte ulike øltyper.

Pakkekalender til far – ølkalender

Personlig kalender

Ølkalenderen gir deg muligheten til å åpne en ny øl hver dag, og man vet ikke på forhånd hvilken type øl det vil være. Dette gir en element av spenning og overraskelse som mange finner underholdende.

Ølkalenderen kan inneholde et bredt spekter av øltyper, inkludert ulike stiler, smaker og bryggerier. Dette gir deg muligheten til å utforske og oppdage nye favoritter.

Julestemning: Ølkalendere blir ofte assosiert med jul, og de kan bidra til å skape en festlig atmosfære i løpet av desember. Det er en fin måte å kombinere tradisjonell juleglede med en moderne og morsom tilnærming.

Gaveidé: En ølkalender kan også være en flott gaveidé for ølentusiaster. Det er en gave som varer gjennom hele desember, og som viser omtanke og oppmerksomhet til mottakerens smakpreferanser.

Lag din egen tradisjon

Kalender med avispapir

Pakk inn visdomsord eller hyggelige gjøremål for familien i avispapir med ett fint bånd. Legges i kurv eller liknende. Familien åpner kalenderen sammen.

avispapir, pakkekalender
pakkekalender

Kalender med poser

Kalender til barna

Kjøp inn små ting som barnet samler på og legg i posene. Henges opp på en bjørkekvist eller liknende.

Her kan du også legge til gjøremål sammen med barnet. Bakedag, kinobilletter, pynte juletre eller andre “julete” aktiviteter