fbpx

Kragerø Grand Prix er en årlig begivenhet som inviterer alle fra 0-100 fra hele Norge til en spennende helg med fart og spenning. Arrangementet holdes i vakre Kragerø, kjent for sine pittoreske omgivelser og idylliske utsiktspunkter.

Rundt den historiske bykjernen og langs de svingete og små veiene, konkurrerer profesjonelle og andre kjendiser i ulike klasser og disipliner. Fra raske gokarter til klassiske olabiler, er det noe for enhver smak på Kragerø Grand Prix.

Publikum kan se på løpene fra sikre områder langs løypa, og oppleve den spennende atmosfæren og konkurransen mellom førerne. I tillegg til løpene arrangeres det også ulike aktiviteter, show og konkurranser for hele familien. På fredagen blir det også show med drifting og motorcross med
Olav Haugen Hasdal i Kragerø Action Park i Sannidal

Kragerø Grand Prix er en helg med festivalfølelse og Monaco-stemning som bringer motorsporten til liv i vakre Kragerø. Med sitt unike miljø og engasjerende program, er arrangementet et MUST for alle som elsker fart og spenning.

For 3. året på rad samles entusiastiske deltagere og tilskuere for å delta i og oppleve adrenalinfylte løp og arrangementer. Både med driftingshow i Sannidal og gokartløp i sentrum.

Perlen bland kystbyene og perlen blant gokart

– Grunde Knudsen, Tidl. Ordfører

Lars Børre Lofthaug er mannen bak Kragerø Grand Prix, som også fikk en internasjonal anerkjennelse for sitt arbeid med Kragerø Grand Prix og tiltak for inkludering i gokart-sporten. Han ser ikke begrensninger, men muligheter. Blant annet har han gjort det mulig for både rullestolbrukere og blinde å kjøre gokart! I sentrumsløpet skal Morten Marius Skau aka Morten Rulle kjøre den ombygde gokarten for rullestolbrukere!

Driftingshowet med Olav Haugen Hasdal starter kl 17 i Kragerø Action Park i Sannidal. På lørdagen braker det løs i Kragerø sentrum. Vi starter dagen med olabilrace, der alle som ønsker det kan delta med egenbygget olabil. Selve kjendisløpet starter kl 16 i sentrum. Sjekk krap.no for detaljer. Dette er virkelig verdt å få med seg!

Kragerø Grand Prix er et arrangement som virkelig viser frem noe av det beste med motorsport, og med Lars Børre Lofthaug i spissen, kan man være sikker på at det blir fart og spenning i bøtter og spann!

Kragerø Grand Prix har blitt en populær og tradisjonsrik begivenhet i byen, og det er en flott mulighet for lokale bedrifter å markedsføre seg og for lokalsamfunnet å komme sammen og nyte en helg med
festivalstemning.

Lars Børre vant pris for Kragerø 

Grand Prix og tilrettelegging 

for funksjonshemmede