fbpx

Vi kan trefelling

Vi utfører trepleie, beskjæring, trefelling, landskapspleie, stubbfresing og flere andre tjenester.

Skagerak Trepleie – Peder Aarø

Alt innen trepleie & trefelling

Vi beskjærer og fjerner trær for hus- og hytteeiere, etater, borettslag, industrianlegg, idrettsanlegg, m.m. Vi utnytter også trærne ved å kappe dem til ved og fliser opp kvisten til kompost og frakter dette bort ved ferdiggjørelse. Vi er alle utdannet med skogsfagelig komptanse.

Vårt team har mange års erfaring og vår økende oppdragsmengde er et godt bevis på solid og rask service.

Skagerak Trepleie er blandt Norges største trepleie-firmaer og blant de mest mekaniserte. Vi opererer med utstyr fra den minste oppdrag ytterst på svaberget, til store tyngre hogst- og flisnings-oppdrag i forbindelse med skogrydding. Det betyr at vi disponerer en maskinpark som vil ta seg frem uansett terrengtype. Det tømmerbaserte virke Skagerak Trepleie tar ut for kunde gjenvinnes som bioenergi. Vi leverer bioenergi til oppvarming av offentlige institusjoner.

Facebook | Instagram

peder aarø

Kontakt oss

Bestill gratis befaring

Vi utfører gratis befaring hos deg, enten du holder til på fastlandet eller i skjærgården. Kontakt oss så finner vi et tidspunkt som passer.

E-post: peder@skagerak-trepleie.no | Mobil: 90 76 15 76

trefelling, peder aarø
skagarak trepleie

Profesjonell trepleie

Få jobben gjort

Vi tilbyr profesjonelle trepleie-tjenester: Trefelling, landskapspleie, stubbfresing, flishugging,
linje og veirydding, tomtehogst og skogkultur.

PEDER AARØ – Tlf. 90 76 15 76 – Vadfossveien 15, 3772 Kragerø – www.skagerak-trepleie.no

Trefelling er et farlig og krevende arbeid. Vi har lang erfaring og er spesielt opptatt av å ikke skade omgivelsene eller andre trær. Vi er godt trent i seksjonell felling og bruker det siste innen teknisk utstyr. Vi feller treet med millimeterpresisjon, enten det blir felt i hel lengde, eller om vi kapper det ned i biter. Hvis treet er bygd inn i f.eks. en veranda e.l., kapper vi det ned i biter og firer disse ned med spesialutstyr for dette. Ikke en grein eller kubbe faller ned på bygningen/verandaen. Vi kapper og kløver til ferdig ved. Hos oss er sikkerhet i fokus hele tiden. Alt utstyr som blir brukt er CE-merket og godkjent for arbeid i trær. Vi tilbyr gratis befaring, avtalte priser og er skadeforsikret for 10 millioner. 

Skagerak trepleie