fbpx

Vi ønsker å samle alle Kragerøs aktører innen reiseliv og opplevelse i en felles portal, der vi kan tilby opplevelser for deg og din gjeng hele året. Vi setter opp et menykart der du selv kan velge arrangement og opplevelser som passer til din gruppe.

Tekst: Espen Johannessen og Stina Aatangen • Foto: Per Stian Johnsen og Espen Johannessen

Kompisgjeng på koggtur, med skjærgårdsgolf underveis!

Det Skjer i Kragerø – EVENT ønsker å bruke Kragerø som en arena for gode opplevelser. Vi vil med dette ønske våre samarbeidspartnere og bedrifter, lokale og turister til Kragerø.

Merkevaren Kragerø er hotspot. Vi lager gjerne pakker for bedrifter som kickoff og ledersamlinger, konferanser og teambuilding. Vi skreddersyr ditt arrangement ut i fra deres ønsker og behov. Vi har gode samarbeids-partnere for overnatting i idylliske Kragerø by, til golf, spa og relaxing på Kragerø Resort, eller i naturskjønne omgivelser på Jomfruland og Portør Pensjonat. For de som er opptatt av natur og stillhet, kan Mikrohyttene anbefales.

Golfevent på Stabbestad høsten 2020

Vi kan ta dere med på fartsfylte ribturer, skjærdgårdgolf på Gumøy, toppturer, gode matopplevlser og kulturelle innslag som kunstutstillinger i flertall. Munchvandring og spasertur i Kittelsens fotspor, der du vil få historier fra dems liv og virke i Kragerø.

Hummersafari fra 1. oktober til ut november er for mange et eksotisk og ukjent område. Dette kan du oppleve i en av våre pakker, og vi garanterer fangst! Det er et godt opparbeidet stisyklingsterreng i Kragerø og omegn. Tåtøy og Stabbestad er et yndet paradis for sykkelentusiaster eller nybegynnere.

Er du fartsglad? Lars Børre og KRAP tilbyr blant annet GoKart kjøring for alle aldere.

Er dere fem eller 50, dere er uansett velkommen, og vi vil skreddersy opplevelser etter ditt ønske.

Pakkene varierer alt fra noen timer til en natt eller en hel helg. Det er opp til deg.

Lokale aktører står sammen for og gi deg de beste Kragerøopplevelsene – hele året!

Her er noen av aktørene som bidrar til opplevelser i kragerø. Vi er mange innen opplevelse og reiseliv som vil bidra for å tilrettelegge for ditt arrangement!

TRAILSIDE med Morgan

Trailside arrangerer guidede turer med terrengsykkel, både på fastland i Kragerø og områdene rundt. Stisykling i Kragerø er unikt på mange måter. Det er fine flytstier som mange andre steder, men wow-effekten man får når man kommer over en liten topp og plutselig har panoramautsikt over Norges flotteste skjærgård, den er noe for seg selv.

Les mere om Trailside

Kragerø Action Park

Vi i KRAP har jobbet lenge for å endelig kunne åpne parken, og nå GLEDER vi oss til å møte alle sammen! Vi har to typer gokart: juniorkart og seniorkart. Det betyr at du kan kjøre allerede fra du har fylt 8 år!

Juniorgokart er en hissig sak med rask akselerasjon og toppfart på 25km/t! Disse kart-ene er utstyrt med veltebøyler og firepunkts sikkerhetsbelter for ekstra sikkerhet. Dersom du har fylt 8 år kan du kjøre juniorgokart.

Seniorkartene har en toppfart på 50 km/t! For å kjøre disse må du ha fylt 15 år. Med en 270 kubikk motor og slikkdekk går de bra, og hviner rundt i svingene.

Les mere om Kragerø Action Park

Kragerø hotell

Her kan du sove godt, midt i byen. Vårt hotell er i hovedsak ubemannet, men du vil alltid ha mulighet til å få kontakt med oss på 48 11 02 22. Skulle dere ha behov for noe ekstra, send oss en mail på post@kragerohotell.no.

Vi har enkel frokostservering på hotellet, inkludert i prisen. Frokosten vil være tilgjengelig fra klokken 09.00 – 11.30, hver dag. Frokost kan også kjøpes nede Hos Gro. Vis frem bookingnummer ved bestilling av mat, og dere vil få 10% rabatt.

I resepsjonen er det selvbetjent handel, og vårt vippsnummer finner dere der nede. Kaffe`n på vår kaffemaskin er gratis. 

Vi ønsker dere et fint opphold her hos oss.

Les mere om Kragerø Hotell

Mikrohyttene

Hos oss kan vi tilby et lite avbrekk i hverdagen. Nyt utsikten over Toke i den romslige Kronen, les en bok blant tretoppene i Dristig, ta med barna i hobbithytten Torv eller tenn opp i peisen i tømmerhytta Laft.

Vi kan nevne noen av våres favorittaktiviteter. Øksekast, bueskyting og luftgeværskyting på blink. Fotturer i nærområdet, kanopadling eller fisking i Toke. Matlagning i Smia. Besøke hjorteparken på nabogården, kose med våre sauer eller kaste frisbee med gårdshunden Harley. Kragerø sentrum ligger rundt 20 minutter unna Mikrohyttene.

Les mere om Mikrohyttene

Nordraak 
Matverksted & gjestehus

Legger til rette for gode måltidsopplevelser. 

Vi skal være en inspirasjonskilde og skal skape nysgjerrighet. Vi skal spre matglede! For oss handler det om kjærlighet, kjærlighet til menneskene og til råvarene.

Vi søker alltid etter naturlige og rene råvarer som er produsert av mennesker med lidenskap og kjærlighet for det de holder på med. 

Vi mener at det å spise så rene- og naturlige råvarer som mulig, spise variert, følge sesongene og ikke minst, spise sammen, er viktige faktorer for en frisk og morsom hverdag. Her kan du selv være med å lage din egen mat etter gode instruksjoner fra Stig.

Les mere om Nordraak Matverksted & gjestehus

– sammen skal vi skape de beste Kragerøopplevelsene

Ta kontakt for nærmere informasjon:

Kontakt: ESPEN JOHANNESSEN – Tlf. 970 04 460 – post@krageroevent.no
Følg oss på Facebook og Instagram