fbpx

Din annonse på trykk & digitalt

Nå tilbyr vi både annonser i Det Skjer I Kragerø magasinet og på digitale flater. Annonsene blir tilpasset ditt ønske og behov, vårt dyktige team kan hjelpe deg med tekst, bilder og design. Gjennom våre kanaler sikrer vi deg god og effektiv eksponering.

PriserBestill annonse

ANNONSERING I DET SKJER I KRAGERØ

Vi er mest lest!

Det Skjer i Kragerø er den måten de fleste gjester og hytteeiere holder seg oppdatert om Kragerø! I MIMIR sin gjeste / hytte eier undersøkelse fra våren 2018 ble respondenter spurt om: «Hvordan holder du deg oppdatert på hva som skjer av aktiviteter/arrangement/kulturtilbud etc. i Kragerø?»

Her var det hele 72% som svarte Det Skjer i Kragerø!

Opplag: 30-35 000 magasiner

«Det Skjer i Kragerø» fordeles i de fleste postkasser fra Tvedestrand, Risør, Drangedal, Kragerø helt til Breviksbrua. Opplaget på 20-35.000 magasiner gir en lav dekningspris, og som annonsør får man svært mye for pengene.

Populært magasin blant fastboende og hytteeiere

Fordelen ved å annonsere i Det skjer i Kragerø, er at vi sitter på et stort hytteeierregister i Kragerø, Bamble og Risør. Vi når ut til potensielle kjøpere/brukere vi å benytte oss av denne distribusjonen. Vi har et «long-last» produkt som våre lesere har glede av. Leseren tar vare på magasinene over lang tid, og vi ser ofte at magasiner fra langt tilbake i tid blir liggende i mange hjem og hytter. Saker vi har skrevet om er aktuelle uansett årstid, for tips, informasjon og annet nyttig du finner hos oss. Magasinene våre treffer mange lesere i alle aldersgrupper da innhold er variert fra utgave til utgave.

Annonser som treffer målgruppen

Vi utfører annonsemateriell ut fra hva kunden selv ønsker, i samarbeid med våre dyktige grafikere, fotografer, journalister og prosjektledere. Vi kommer gjerne med våre tips og råd om du selv ikke har en helt klar idé på hvordan du aller best kan utnytte din annonseplass. Vi stiller med fotograf og journalist! Saker vi skriver om og deler med leser er aktuelle hele året.

Digitale annonser

Vi tilbyr nå digitale annonser, via sosiale medier og nettsider. Digitale annonser er målbart, treffsikkert og kan gjøres helt målrettet mot ønsket kundegruppe. Vi videreutvikler nå nettsiden og våre profiler i sosiale medier, slik at sidene blir mer brukervennlig for deg som annonsør. Annonsene går til egen landingsside som er tilpasset både på nettbrett, desktop og mobil. 

Se lenger ned på siden for eksempler.

Vi har laget et supert TILBUD til deg gjeldene ut året 2023! Se våre egne priser og forslag til hvordan din annonse kan se ut litt lenger ned på siden.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Annonser i sosiale medier

Vi kan skreddersy annonser etter ditt ønske, og vi tilpasser annonsene til de ulike flatene/formatene på Facebook og Instagram. Annonsene linkes til en landingsside hvor du få muligheten til å presentere bedriften og tjenestene dine på mer utfyllende måte.

PRISER

Stadig flere booker plass for alle tre utgaver, noe som gir flere fordeler: Du får 20% rabatt! Og sist, men ikke minst, får du mulighet til å planlegge markedsføringen bedre. Vi hjelper deg med det.

ANNONSEPRISER
1/1 Kr. 13 000,-
1/2 Kr. 9 000,-
Oppslag Kr. 20 000,-

Inkluderer utarbeidelse av din annonse. Ved årsavtale får du 20% rabatt.

 DIGITALE Annonser 1:  3000,- Inkl. 7 dager i SoMe og landingsside.
Pakke 2: 5000,-  Inkluderer 10-14 dager i SoMe og premium landingsside.
Pakke 3: 8000,- Inkl. 10-14 dager i SoMe, skreddersydde annonser og premium landingsside.

Introtilbud, priser gjelder ut 2023.

 

Åpningstider

MAN – FRE
08.00-16.00

KONTAKTPERSONER

Stina Aatangen
Tlf: 94 16 39 92
E-post: stina@detskjerikragero.no

Espen Johannessen
Tlf: 97 00 44 60
E-post: espen@prosjektrelasjoner.no

ADRESSE
Storgata 21, 3770 Kragerø

Send oss en forespørsel

Ta kontakt, vi hjelper deg.

9 + 11 =