fbpx

Utekino på Torvet i Kragerø

– en magisk juleopplevelse

Kragerø har alltid vært kjent for å skape unike og minneverdige arrangementer for lokalbefolkningen og besøkende. I år inviterer byen store og små til å bli med på en stemningsfull utekino på Torvet – en enestående anledning til å nyte dine NRK-julefavoritter under stjernehimmelen i hjertet av julebyen Kragerø.

 

ølkalender
utekino

Utendørsfilm i hele desember

Vi viser julefavoritter på storskjerm

Torvet, som ligger midt i Kragerø sentrum, har alltid vært et populært samlingssted i byen, særlig i juletiden. Nå skal ikke bare det store juletreet skaper julestemning her:

Fra 24. november til 23. desember har Sparebankstiftelsen Skagerrak, i samarbeid med Kragerø Næringsforening, gjort det mulig å forvandle Torvet til en stemningsfull arena for utendørsfilm. Hver dag fra kl. 15 kan lokalbefolkningen og besøkende samles på Torvet for å få med seg en rekke populære NRK-serier som har tatt Norge med storm. Se her for oppdatert program.

Enten du er fan av «Snøfall», «Skomakergata» eller «Jul i Blåfjell» vil utekinoen på Torvet være et perfekt sted å slå seg ned med venner og familie. Med en kopp varm kakao i hånden og godbiter fra de lokale kafeene og restaurantene, er det enkelt å komme i julestemning.

 

En lokal støttespiller

Sparebankstiftelsen Skagerrak  støtter gode ideer

«Julen er jo en tid, da man kanskje setter enda mer pris på å være sammen med familie og venner og å huske på det som er viktig i livet. Dette prosjektet har allerede nå skapt et samhold og fellesskap blant folk.» sier Jon fra Sparebankstiftelsen Skagerrak. «Det er utrolig givende å kunne støtte opp gode ideer som er til verdi for mange og å bidra til å skape gode minner». 

utekino
utekino

Skap koselige juleminner

Ta med hele familien

Så pakk deg godt inn, velg en god plass på Torvet og bli med på å skape minner under en magisk filmopplevelse. Kanskje du kan ta julehandelen mens barna koser seg med sine favorittserier? Utekinoen på Torvet har virkelig vist seg å være et av årets høydepunkter i Kragerø, og vi er takknemlige for Sparebankstiftelsen Skagerrak og Kragerø Næringsforening for å ha gjort det mulig.

Sparebankstiftelsen Skagerrak har gjennom sitt første år støttet en rekke tiltak og aktiviteter i Kragerø og Bamble. Her kan du se hvilke: https://www.skagerrakstiftelsen.no/tildelinger/