fbpx

Stilk

– en stilfull klesbutikk i Storgata, Kragerø

Gå til nettbutikk

En perle av en klesbutikk

Bredt utvalg av klær og accessories

I den idylliske byen Kragerø finner du en liten perle av en klesbutikk – Stilk. Butikken drives med lidenskap av Benedicte, en engasjert og kunnskapsrik kvinne som virkelig brenner for mote og stil.

Stilk er strategisk plassert i hjertet av Kragerø, i den travle og pulserende Storgata. Butikkens beliggenhet gjør den enkel å finne, og den er umulig å passere uten å bli nysgjerrig på hva som skjuler seg bak de smakfulle butikkvinduene.

Inne i Stilk blir du møtt av en varm og hyggelig atmosfære. Benedicte ønsker hver enkelt kunde personlig velkommen, og strekker seg langt for å gjøre kleshandelen til en unik opplevelse. Med sin faglige kompetanse og sans for detaljer, veileder hun gjerne kundene i å finne plagg som passer deres stil og personlighet.

Butikken har et bredt utvalg av klær og accessories. Her finner du alt fra klassiske basisplagg til de siste motetrendene. Stilk fører både kjente merkevarer og mindre kjente, men likevel spennende, designere. Den nøye utvalgte kolleksjonen sikrer at alle plaggene som henger på stativene er nøye utvalgt for å tilfredsstille de mest kresne kundene.

Benedicte vet at det å finne den perfekte klesstilen kan være en utfordring for mange. Derfor har hun skapt en butikk der alle kan føle seg velkommen og ivaretatt. Enten du er en trendsetter på jakt etter det siste innen fashion, eller en person som ønsker noe mer tidløst og klassisk, finner du garantert noe som passer din personlige stil hos Stilk.

Facebook | Instagram | Nettside

juletre, kjole
klær

Julegaver til henne

Sko, smykker, vesker, briller…

I tillegg til klær tilbyr Stilk også et utvalg av accessories, som sko, vesker, smykker og solbriller. Butikken sørger for å ha et variert utvalg, slik at enhver kunde kan fullføre antrekket sitt med det lille ekstra som gjør hele forskjellen.

Stilk er ikke bare en butikk, det er et sted der gode minner skapes. Kundene kommer tilbake ikke bare på grunn av det fantastiske utvalget, men også fordi de vet at de blir møtt med smil og personlig service hver gang de besøker butikken.

smykker fra stilk
smykker
vesker

Velkommen til en hyggelig handel

Du finner oss i Storgata 18

Så neste gang du befinner deg i Kragerø, ta en tur innom Stilk i Storgata. La deg inspirere av Benedicte og hennes team, og opplev ekte lidenskap for mote og stil på sitt beste. Uansett om du er på jakt etter det siste innen trender eller tidløs eleganse, vil du garantert finne noe som passer deg perfekt hos Stilk.

stilk, kragerø, storgata, jul, snø
klær
julestjerne
klær