fbpx

Rafinique

Rafinique er en eksklusiv klesbutikk som finner sin plass i det idylliske sørlandsparadiset Kragerø. Beliggende i hjertet av byen, har denne butikken vært en destinasjon for motebevisste kunder i mange år.

Moteklær for henne

Se det siste av mote og klær

Når man entrer Rafinique, blir man umiddelbart møtt av en moderne og elegant atmosfære. Butikkens interiør er nøye uttenkt for å fremheve det beste av moteklærne som tilbys. Fra de myke fargevalgene til den lekre innredningen, er alt gjennomtenkt for å gi kundene en behagelig handleopplevelse.

Rafinique fokuserer på å tilby kvalitetsklær fra noen av de anerkjente merkene i bransjen. Fra kjente internasjonale designere til norske favoritter, har butikken et bredt spekter av kolleksjoner som passer til enhver anledning.

Uansett om man leter etter et sofistikert antrekk for en festlig anledning eller ønsker å oppdatere hverdagsstilen, vil man finne et bredt utvalg i butikken. Rafinique tilbyr alt fra elegante kjoler, skjørt og bluser til stilige bukser, topper og yttertøy. Accessoirer som vesker, sko og smykker er også tilgjengelig for å fullføre antrekkene.

Facebook | Instagram

gavepapir, pakke

Velkommen til Rafinique

Stort utvalg av dameklær

Det er ikke bare det varierte utvalget av klær som skiller Rafinique fra andre butikker i området. Kundeservice står i fokus, og butikkens erfarne og lidenskapelige ansatte er alltid klare til å veilede og hjelpe deg å finne det perfekte plagget for enhver anledning. De tar seg tid til å lytte til kundenes ønsker og behov, og gir ærlige og profesjonelle råd som skal sikre at kundene går ut døren med et smil og den beste shoppeopplevelsen.

smykker
smykker
mote, klær, rafinique

Moteoase i Kragerø

Ta turen innom for en hyggelig handel

Rafinique er ikke bare et sted for å kjøpe klær, men det er også et møtested for moteinteresserte mennesker i Kragerøområdet. Så hvis du er på utkikk etter en eksklusiv klesbutikk med et bredt utvalg av trendy og stilfulle klær i Kragerø, er Rafinique stedet å besøke. Med sin elegante atmosfære, profesjonell service og nøye utvalgte plagg, vil du garantert finne det du leter etter. Rafinique er rett og slett en moteoase i Kragerø.

mote, klær, rafinique, damer