fbpx

Kragerø Faste Billedgalleri

Ta turen innom Kragerø Faste Billedgalleri, i november og desember blir det førjulsmagi med flotte utstillinger og ikke minst «Pepperkakebyen Kragerø».

 

Utstillinger i julen

Jonny Andvik

Jonny Andvik motiver er ladet med følelser og refleksjoner vi kan kjenne oss igjen i.

Mark ryddet, hus bygget og liv levd til døden bryter ned. En syklus som fornyer livet slik den har gjort lenge før manns minne.

For Jonny Andvik handler det om å lage vakre og tidløse bilder – som å skape jord om til gull.

Andvik har utstillinger i inn og utland. Under han seneste utstilling på Galleri Nyhus i 2021 kom 3500 besøkende og skapte besøk- og salgsrekord for galleriet. Nå er anledningen kommet for å se Andviks yeste bilder på Kragerø Faste Billedgalleri i kunstnerbyen Kragerø.

Facebook | Instagram

Jonny Andvik, utstilling

Pepperkakebyen Kragerø

25. november åpner vi

For andre år på rad arrangerer Kragerø Faste Billedgalleri «Pepperkakebyen Kragerø». Vi har invitert barnehager, skoler, grupper, næringsdrivende og private til å bidra med sine pepperkakehus, gjerne navngitte bygninger i byen vår. I fjor ble det stort engasjement, og i år ser det ikke ut til å bli mindre! Flotte, kreative hus strømmer inn, og pepperkakebyen er klar for åpning lørdag 25. nov. kl. 13.00

Kragerø Fast Billedgalleri har også i år gleden av å ha Ilona Buraka med oss på laget. Hun vil stille ut vakre, uttrykksfulle, morsomme og stemningsfulle kragerøhus som hun lager av papp og papir. Husenes beboere er alle inspirert av Theodor Kittelsens kjente figurer. Noen av figurene vil også være til salgs. Her er det mange overraskelser og mye å glede seg til!

Kragerø Faste Billedgalleri ønsker store og små velkommen til en flott, spennende og annerledes kunstutstilling! Alle utstillingene står til og med lørdag 30.desember.

pepperkakebyen Kragerø
pepperkakebyen kragerø
pepperkakeby

Programoversikt julen 2023

Det er mye spennende som skjer…

På Kragerø Faste Billedgalleri har vi en morsom jul i vente med arrangementer for små og store. Vi håper at så mange som mulig tar turen innom i førjulstiden.

åpningstider, kragerø faste billedgalleri