fbpx

Jernia

Jernia Kragerø er en butikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter innen kjøkkenutstyr, jernvare, snøfresere, gressklippere, peiser, maling og mye mer. Butikken ligger i hjertet av Kragerø og er et populært sted for lokalbefolkningen når det kommer til å dekke ulike behov i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Klikk og hent

Velkommen til Jernia

Alt du trenger til hus og hytte

Et av hovedproduktene som Jernia Kragerø tilbyr er kjøkkenutstyr. Her finner man alt fra kvalitetskniver og stekepanner til kjøkkenmaskiner og bakeutstyr. Uansett om du er en profesjonell kokk eller bare elsker å lage mat hjemme, vil du finne alt du trenger for å gjøre matlagingen til en lek.

I tillegg til kjøkkenutstyr, gir Jernia Kragerø også et bredt utvalg av jernvarer som verktøy, skruer, spiker, hengsler, låser og mye mer. Enten du har et enkelt snekkerprosjekt eller en større oppussing på gang, vil du finne alt du trenger for å utføre jobben grundig og profesjonelt.

Facebook | Instagram

turutstyr, øks, kopp

Gaver som varer

Gaver til alle sesonger

Om vinteren, når snøen dekker landskapet, er en snøfreser en uvurderlig hjelper for å rydde innkjørsler og gårdsplasser. Jernia Kragerø tilbyr et bredt utvalg av snøfresere som kan håndtere ulike snøforhold og størrelser på området du trenger å rydde.

Når sommeren kommer og gresset gror, kan en gressklipper være redningen for en velstelt hage. Hos Jernia Kragerø finner du et bredt utvalg av gressklippere som passer til ulike hagestørrelser og preferanser. Enten du foretrekker en tradisjonell manuell gressklipper eller en moderne og automatisert variant, vil du finne det du trenger her.

For de som ønsker å skape en varm og koselig atmosfære i hjemmet, har Jernia Kragerø et utvalg av peiser og peisovner. Enten det er en tradisjonell vedovn eller en moderne gasspeis, kan du finne den perfekte peisen som passer til din stil og behov.

kjøkkenutstyr
kopper
snøfreser

Vi hjelper deg med julegavehandelen

Alt du trenger, samlet på ett sted

Som en nærmere komplett leverandør av hjemmeutstyr, tilbyr Jernia Kragerø også et bredt utvalg av maling og farger. Enten du ønsker å friske opp veggene innendørs eller utendørs, vil du finne et bredt spekter av farger og malingstyper å velge mellom.

Uansett hvilke behov du har når det kommer til hjemmet ditt eller arbeidsplassen, vil Jernia Kragerø kunne være din en-stop-shop. Med et bredt utvalg av produkter innen kjøkkenutstyr, jernvare, snøfresere, gressklippere, peiser, maling og mye mer, er det lett å finne det du trenger for å gjøre hverdagen litt enklere og mer komfortabel.

fargekart, maling
vedovn fra jernia