fbpx

IDEER TIL IMPONERENDE INNPAKNING

Noe av det koseligste med førjulstiden er og nyte de mørke kveldene med gode lukter, lys og varme. Sett av tid til gavene! Det er alltid hyggelig å få en gave som er pent pakket inn. Bruk forskjellige papir, bånd, lapper og pynt for å sette ditt preg på årets julegaver.

 

Gaver som varmer og er en fryd for øyet

Vakkert innpakkede pakker

Bruk naturen. Heng på kvister, kongler og granbar. Dette gjør gaven din unik!

Med en gaveinnpakning som gir inntrykk, blir alle gaver minneverdig.

Velg ett tema på gavene dine!

Her ser du: Grønne kongler, trestjerne, saks, hamptau og velourbånd.

 

 

gavepapir, pakke

Gjør Det Enkelt, Gjør Det Stilig

Gaver pakket inn i gråpapir går aldri av moten

Pakker som er pent innpakket har en unik evne til å vekke nysgjerrighet og glede hos mottakeren. Det er noe magisk med en vakkert innpakket gave som signaliserer omtanke og oppmerksomhet. Den nøye utførte innpakningen gir et inntrykk av at det som er inni, er like spesielt som det ytre.

gavepapir

Gaver som varmer og er en fryd for øyet

Vær kreativ

Å motta en pent innpakket gave gir en følelse av å bli verdsatt og elsket. Det viser at noen har tatt seg tid til å gjøre noe ekstra for å glede deg. Selv om innpakningen i seg selv ikke er det viktigste, er det en symbolsk gest som legger til en ekstra dimensjon av glede til selve gaven.

Så, neste gang du gir eller mottar en gave, ta deg tid til å verdsette den kunstneriske innsatsen som går inn i en pent innpakket pakke. Det er en enkel, men kraftig måte å formidle omtanke og kjærlighet på gjennom en visuelt tiltalende gest

Her har vi brukt påfuglfjær, lerkekvist og gull i en barokk look. Bare lekkert!

gavepapir