fbpx

Hos Gro

I hjertet av Kragerø, på den sjarmerende plassen Lilletorvet, ligger kafé Hos Gro. Dette er en perle for både lokalbefolkning og tilreisende som ønsker å nyte deilige retter fra det italienske kjøkken. Hos Gro er kjent for sin autentiske mat og varme atmosfære, som gjør at gjestene føler seg velkomne og hjemme.

Se meny

Spennende meny

Med fokus på gode matretter

Kaféen er et populært tilholdssted året rundt, og det er ikke uten grunn. Med sin sentrale beliggenhet og åpent konsept, gir Hos Gro muligheten til å nyte fantastisk mat og drikke samtidig som man kan observere byens pulserende liv. Ta en plass ved et av de koselige bordene på uteserveringen og nyt en kopp god kaffe mens du tar inn stemningen rundt deg.

Når man først besøker Hos Gro, er det umulig å ikke la seg friste av det kulinariske utvalget fra det italienske kjøkken. Kokken, Rosario, er en mester på å skape de mest delikate retter med originale smaker. Med ferske råvarer og nøye utvalgte ingredienser, sørger han for at hver tallerken som forlater kjøkkenet er en smaksopplevelse i seg selv.

pizza, Hos gro

Dyktige ansatte som brenner for faget

Smakfulle retter

Enten du er fan av pizza, pasta, eller retter med sjømat, vil du finne noe fristende på menyen hos Hos Gro. Prøv for eksempel deres utrolig smakfulle lasagne, hvor Rosarios lidenskap for mat virkelig skinner gjennom. Uansett hva du velger, garanteres du en eksplosjon av smaker i munnfull etter munnfull.

pizza, Hos gro, mat, matretter
kaffe, Hos gro

Ta en pause i julehandelen

Kom innom for noe godt å spise og drikke.

Hos Gro er mer enn bare en kafé. Det er et sted hvor mennesker i fellesskap kan nyte god mat og godt selskap. Med sitt vennlige og imøtekommende personale, blir du tatt imot med åpne armer og gjort til en del av kaféens unike atmosfære. Det er et sted hvor du kan komme alene for å nyte en kopp kaffe og litt ro, eller samle venner og familie rundt bordet for å dele en hyggelig måltid sammen.

Uansett hvilken tid på året du besøker Kragerø, vil Hos Gro alltid være åpent for å imøtekomme dine kulinariske behov. Så ta turen til Lilletorvet, og la kokken Rosario og hans dyktige team ta deg med på en kulinarisk reise gjennom det italienske kjøkken. Hos Gro er mer enn bare en kafé – det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Se vår hjemmeside for mer informasjon.

 

ansatte, Hos gro