fbpx

Velkommen til Ch. Hiis Blomster

Her i den familiedrevne blomsterbutikken elsker vi julen. Familien Hiis har drevet blomsterbutikk i vakre Kragerø siden 1890 og vår jul er en blanding mellom gamle tradisjoner og moderne trender, ispedd et solid fokus på håndverket vårt. Vi lager alle julehilsener selv og butikken er som en godtebutikk med nøye utvalgte varer fra HAY, Hubsch, Kajsa Cramer, &klevering, Fine little day og mange flere, i tillegg til ett rikt utvalg av blomster og planter til alle anledninger.

Altid god kvalitet på blomster

Pynt med vakre blomster

Ch. Hiis blomster i Kragerø er en vakker blomsterbutikk som bugner av skjønne blomster, flotte planter og håndplukket interiør.

Facebook | Instagram

blomster

Vi er en faghandel, og vi som jobber her elsker faget vårt

Spør oss om råd…

Vi er veldig stolte av vårt håndverk og elsker å hjelpe våre fine kunder med blomster til alle anledninger som bryllup, begravelser, konfirmasjoner, bursdager og kanskje det aller beste, den hverdagsbuketten du absolutt fortjener! 

blomster
juleblomster

Mer enn bare blomster

Stort utvalg av gaver og interiørartikler

Som blomsterhandler er ikke jula bare en av de travleste tidene, men også den mest magiske. Vi får lov til å ta del i så mange fine kundemøter og julehilsener. 

Vi leverer gjerne din blomsterhilsen og har utkjøring hele jula. Gjennom Interflora kan vi formidle din julehilsen i hele Norge og verden! 

Velkommen til en magisk førjulstid!

julepynt, interiør
julepynt, interiør
julepynt, interiør