fbpx

Velkommen til Haven Restaurant

Restaurant Haven er en koselig restaurant som ligger ved bryggekanten i vakre Kragerø. Her kan du nyte deilig mat og førsteklasses service i en avslappet atmosfære.

Se MenyBook bord

Gode smaksopplevelser, og hyggelig service i maritime omgivelser

Rikholdig og smakfull meny

Restauranten er åpen hele året, og tilbyr også cateringtjenester for ulike arrangementer. Enten du planlegger et selskap, et bryllup eller en konferanse, kan Restaurant Haven hjelpe deg med å skreddersy den perfekte opplevelsen.

I tillegg til selskaper og catering, arrangerer Restaurant Haven også julebord i julehøytiden. Dette er en flott anledning til å samle venner, familie eller kolleger for å feire og nyte de deilige julerettene.

Facebook | Instagram

mat fra haven resturant
kake

I hjerte av Kragerø finer du Haven Restaurant & Bar

Servering ved bryggekanten

På sommeren kan du også nyte uteserveringen til Restaurant Haven. Her kan du spise ute og nyte den vakre utsikten over bryggekanten og sjøen.

mat, fisk
mat, biff

Bestill bord

Kom innom for en hyggelig kveld

Besøk Restaurant Haven i Kragerø for en minneverdig matopplevelse, enten det er en vanlig dag elller et spesielt arrangement.

Bestill bord her.

Velkommen til Haven, hvor vi kombinerer kulinarisk nytelse med et inkluderende og avslappet miljø. Vi ser frem til å gi deg en trivelig totalopplevelse i våre lokaler.

ansatte, haven restaurant