fbpx

Maritime kvalitetsklær til alle årstider

Vi har det beste regntøyet på markedet fra Aalesund Oljeklede og Regatta. Ta turen innom Storgata 18 for en hyggelig julehandel. 

 

Maritim og sporty kolleksjoner

Regntøy til han & henne

Oppdag vårt imponerende utvalg av regntøy som kombinerer funksjonalitet, stil og komfort for å holde deg tørr og beskyttet mot regnværet. Vår kolleksjon inneholder alt fra moderne regnjakker og bukser til praktiske regnponchoer, alle designet med høy kvalitet og værbestandige materialer. Uansett om du er ute etter et lett regnsett for en urban hverdag eller robust regntøy for utendørs eventyr, har vi det perfekte alternativet for deg. Utforsk vårt utvalg, og invester i pålitelig regntøy som lar deg møte regnværet med stil.

Med våre nøye utvalgte plagg kan du være sikker på å opprettholde både komfort og moteriktig utseende selv under grå himmel og regnskyer.

Facebook | Instagram

regntøy, båt

Splitter ny kolleksjon

Mykt og behagelig fritidsregntøy

Ona er det ideelle valget for de som lever et aktivt uteliv, fra daglige lufteturer med hunden til eventyr i skogen og kvalitetstid med barna på lekeplassen. Denne allsidige jakken er skapt for å møte alle utfordringer været kan by på, og gir deg den beskyttelsen du trenger, uansett værforhold. Med Ona kan du nyte hvert øyeblikk utendørs, vel vitende om at du er godt rustet for alt naturen har å by på.

regnjakke
regnjakke

Julegaver til hele familien

Praktisk og stilig julegave

Gjør julegaveønsket praktisk og stilig i år ved å velge regntøy som den perfekte gaven. Vårt utvalg av regnjakker, regnbukser og regnponchoer gir ikke bare beskyttelse mot regnværet, men legger også til en trendy og funksjonell touch til garderoben.

Gi en gave som holder dine kjære tørre og moteriktige samtidig. Det er en praktisk gest som viser omtanke for deres velvære, og som vil bli verdsatt i de regntunge dagene som følger. 

Ta turen innom Storgata 18 for en hyggelig handel.

Tlf: 970 04 460 | post@krageroprofil.no

gullsmed, unni
jakkke, dame
båt, regnbukse, skipper