fbpx

Classique

Classique er en trendy klesbutikk som ligger i den idylliske kystbyen Kragerø, og er stolt drevet av den lidenskapelige eieren Wenche. Butikken ble etablert for flere tiår siden, og har i løpet av årene blitt et populært shoppingmål for både lokalbefolkningen og besøkende.

Klær til dame av høy kvalitet

Stilfulle og moderne klær

Wenche er en erfaren og kunnskapsrik butikkeier, og hennes entusiasme for mote gjenspeiles i utvalget av klær og tilbehør i Classique. Butikken tilbyr et bredt spekter av stilfulle og moderne klær. Fra elegante kjoler og til trendy jeans og skjorter og gensere, finner man garantert noe som faller i smak hos Classique.

Det som gjør Classique unik er fokus på kvalitet og god design. Wenche legger stor vekt på å tilby klær av høy kvalitet, som både er komfortable og moderne. Butikken samarbeider med anerkjente merker og designere, både nasjonalt og internasjonalt, for å sikre et variert og attraktivt utvalg til kundene.

Facebook | Instagram

dameklær

Gaver til henne

Vi hjelper deg med julehandelen

Wenche brenner for å følge med på de nyeste trendene innen mote, og oppdaterer derfor jevnlig sortimentet i sin butikk. Hun liker å være i forkant av moten og sørger for å gi kundene de siste trendene og stilene. Classique er derfor et flott sted å oppdage ny mote og inspirasjon.

Butikken har også et vennlig og imøtekommende personale, som alltid er klare til å hjelpe og veilede kundene. Uansett om man er ute etter en spesiell anledning eller ønsker å oppdatere garderoben sin, vil man bli møtt med god service og ekspertise hos Classique.

dameklær
dameklær

Sko, smykker, vesker, m.m.

Bredt utvalg

I tillegg til klær har Classique et utvalg av tilbehør, som sko, vesker og smykker. Dette gjør det enkelt å fullføre antrekket og sette prikken over i-en. Wenche har nøye valgt ut disse tilbehørene for å komplementere klærne i butikken og gi kundene muligheten til å skape unike og stilfulle antrekk.

Så neste gang du besøker Kragerø, må du ta turen innom Classique. La deg inspirere av det flotte utvalget, og la Wenche og hennes team veilede deg til ditt neste favorittantrekk. Classique er definitivt verdt et besøk for alle moteelskere som ønsker å oppdatere garderoben sin eller bare nyte en hyggelig shoppingopplevelse.

dameklær
dameklær
classique, smykker